Mūsu vājība ir steiks, un mēs zinām, cik daudz tas prasa. Viesi redz mūsu prasmīgās rokas un meistarību, taču sākas viss jau krietni iepriekš. Ar izmeklētu izcelsmi un labu nogatavināšanu - diviem priekšnosacījumiem, lai iznākums pretendētu uz augstākās klases komplimentiem par mīkstumu un sulīgumu. Tāpēc mums ir piegādātāji, kas "zina drēbi" un piemeklē labāko no Argentīnas, ASV, Skandināvijas un Eiropas dienvidu ganībām.

Ļaudis mēdz teikt - ja gribi gatavot steiku, vispirms iedraudzējies ar miesnieku. Mēs esam gājuši soli tālāk, un mums ir pašiem sava gaļas darbnīca, kas ir jūsu garantija nemainīgi noturētai kvalitātes latiņai visos trīs Steiku Haosa restorānos - gan prasmīgam griezumam, gan mūsu pašgatavotajām marinādēm.

Ar steiku ir svarīgi lietas nesarežģīt. Tāpēc mēs ēdienkartē pieturamies pie klasikas, nepārspīlējot ar eksotiku vai sarežģītām marinādēm. No saviem 17 veidu steikiem varam izcelt jebkuru. Nemarinēto, dabiski ar spēcīgu garšu apveltīto Argentīnas Bife de Chorizo, olīveļļā briedināto vai ķiploku garšas piesātinātajiem liellopa filejas gabaliem vai maigo, lieso Mignon. Ir atkāpes un variācijas, taču visas saistītas ar grila tēmu - jēra ciska piparmētrās, medījuma fileja, cūkgaļas ribiņas vai laša steiks.

Pirmais Steiku Haoss savas durvis vēra pirms vairāk kā 10 gadiem, kļūstot par Rīgas celmlauzi Mežonīgo Rietumu estētikā un ēdienkartē. Izaudzis līdz trim restorāniem, un līdz ar mums izaugusi Rīgas steiku kultūra. Mūsu šefpavāri stažējušies Kopenhāgenas prestižajā restorānā Noma un Londonas izcilajā Tom Aikens restorānā, pievienojot Steiku Haosam papildus vērtību. Uzkodas, zupas, salāti un steiku piedevas kļuvušas izsmalcinātākas, deserti kārdinošāki, bet vīnu karte - izmeklētāka.

Loading...
TĒRBATAS IELA 41/43

DARBA LAIKS
P O T C Sv 12-23
P S 12-24

KONTAKTI
T. 67272707
terbata@steikuhaoss.lv

MEISTARU IELA 25

DARBA LAIKS
P O T C Sv 11-01
P S 11-01

KONTAKTI
T. 67222419
vecriga@steikuhaoss.lv

AUDĒJU IELA 2

DARBA LAIKS
P O T C Sv 11-24
P S 11-01

KONTAKTI
T. 67225699
audeju@steikuhaoss.lv

Loading ...